En för en och några favoriter

2009-05-30 @ 22:33:29
Jag har fått höra hemma att för varje sko eller varje plagg eller varje onödigt glossigt magasin eller varje lunch ute så försvinner en liten del av min klädkammare, medan jag själv är blind på en fronten och tycker att för varje sko eller plagg jag köper blir ett tillskott till min klädkammare! Luncherna och magasinen kan jag klara mig utan ;o)

Här kommer mina favoriter hos Have2have just nu, snart nya tillskott i min skohylla!






CopyCat: Giuseppe Zanotti ¦ GoJane

2009-05-28 @ 19:12:03

Jag kör en CopyCat till nu när jag ändå är igång. Det finns vissa restriktioner för att surfa på jobbet, sen att the Big Boss sitter just precis sådär i närheten att han ser vad som försiggår på min skärm gör det inte lättare. Jag hade ett Halleluljah-moment för Copycatting som jag behövde få utlopp för idag, men men nog om det.

Giuseppe Zanotti för 6 195 kronor hos Savannahs.se eller...

...cirka 165 kronor + frakt från Gojane.



Jag tycker att det är konstigt att man får göra så uppenbara kopior på etablerade designers. Men eftersom jag tycker om att budgetshoppa så är det ju bra att det förekommer.


CopyCat: Givenchy ¦ Bronx

2009-05-28 @ 19:05:18
Här har vi ett par kilklackar från Givenchy. Kostar 7 395 hos Savannahs.se... så klart, var annars?

och en lookie från Bronx. Går på runt 1000-lappen hos bland andra Mixage, där jag köpte mina, och Ellos tror jag, och Brandos.



Om jag skulle välja om, skulle jag fortfarande välja paret från Bronx, bekväma som tusan är de (även om man inte kan tro det) . Jag gillar jag att de ser så kompakta ut.

Most Wanted → Balmainkopiorna från Zara

2009-05-28 @ 18:35:19

Tipsigt va? Zaras Balmain-look-a-likes som bland annat Kenza och Columbine har i sin ägo finns nu hos Have2have! Alltså, jag är nästan övertygad om att det är likadanna klackar!



Så..om ni inte hann innan alla var slut hos Zara, go get, för tusan =) Jag vill bryta mitt köpstopp!


Men in trees ;o)

2009-05-24 @ 15:26:36
the Climbing.

Dessa tillhör min kärleks lillebror. Såg dem i hallen när jag kom hem och norpade med mig dem ut. Gillar dem, sleek, och sådär klassiskt  enkla. Way to go!
Från SP, 249:-









Bershka-favoriter

2009-05-23 @ 20:12:48
Bershka. Paris. 2007. Lovely.









Ett av mina mest beresta par, Paris, Riga, Spanien mm. Sanna favvoklackar.

Tree of glasses

2009-05-23 @ 20:05:11

Japp, i tisdags slutade jag fly. Fly från det faktum att min syn blivit sämre med åren. Jag hämtade ut mitt första par glasögon på Synsam. Och eftersom jag verkligen älskar mina nya bågar så gör det, det hela mycket lättare.






De är ett par gråblå bågar som lyfter fram färgen i mina ögon så fint. Från Fendi.


CopyCat: Chanel ¦ GoJane

2009-05-22 @ 23:55:55
Här och var poppar det upp caged heels en masse.
Yves Saint Laurent med sina Cage Boots var väl först...eller?, Topshop var inte sena att haka på, Zara, you name them. Alla budgetkedjor har sin variant. GoJane (which I love btw) har som vanligt knockat off, här Chanel. Bra budgetalternativ måste jag säga.
Kopian: GoJane.com



Originalet: Chanel



 

Lack ♥ mocka ♥ trä ♥ metall

2009-05-20 @ 21:24:25

Gamla trotjänare nummer 1.
En favorit, en huvud-vändare, passar till allt, grymt sköna..ja det finns väldigt mycket fint att säga om dessa. Så simpla yet så vackra!








Äppelblom & Shani

2009-05-20 @ 21:19:07
Det här var bättre.
I samma lilla äppelträd hänger mina Shani.
Istället för de trista bilderna inne på rummet mot dörren på linoleumgolvet i bländande halogenljus.







Bronx Shani

Yogaskor och äppelblom

2009-05-20 @ 20:59:21
Måste visa!

Nu har jag åkt norrut, och här är det kargt på trädfronten kan jag meddela...om man är lat - som jag är idag, och inte vill gå massa metrar och leta bra fotogeniqua träd. Mammas ettåriga äppelträd fick hjälpa till. Bäbis.

Här är de mest underbara, sköna ..sa jag underbara (?) tygskorna någonsin. Kallas för yogaskor, införskaffade på Decathlón i Paris för cirka €3, och jag kunde inte motstå att köpa iallafall 4 par, två vita och två svarta, eftersom att man kan använda dem till både yoga och en prommenad i city. Mina små tygtossor.








Domyos

Vad är problemet ?!

2009-05-14 @ 22:32:02

Precis.

The notorious Acne Pistol boots har funnits med på önskelistan i nästan två år nu. 3 500 har känts som förmycke,  så det har tradera -och blocketsurfats, trånats och dreglats över dessa och alla bloggerskor som bara  ääälskar sina pistoler. Suck.


Ett spontanbesök på Acneoutleten i Barkarby raserade den tvååriga  drömmen. Ett par fuxbruna pistoler låg i en halvsliten låda på golvet, snabbt ryckte jag åt mig dem och sprang lyckligt  in i provrummet fort som attan! Men vafan, de gick ju inte på. Jag kunde inte dra dem över vaderna utan fick blodstopp i benen och syrebrist i hjärnan i kampen. Bittert.

Bild: fotomontage med bilder från acne.se


Nu såhär i efterhand känns det väl lite som en lättnad måste jag erkänna. Att slippa fundera mer...eller?

Jag vill ju ha dem fortfarande =S...tror jag!?
De skulle ju vara fina på hylla, eller kanske uppsatta på väggen. Att klippa ner dem till ankelboots som nån bloggare gjorde i höstas kommer inte på tal!

  

 Så, vad(er) är problemet!


USotD

2009-05-14 @ 22:27:19
Fulare än fulast!

Lilla mamma ringde mig för ett tag sen (rätt länge sen, typ 5 veckor sen). Hon hade fått hem Ellos-katalogen och sett något så fult och hon skrattade så hon höll på att dö. Ojoj vad kunde det vara?

Dom här:

Bild: Ellos.se

Flip-flops med skaft, i fuskläder... Whyy??! Hur tänkte dom nu liksom.

Fina fossingen

2009-05-14 @ 22:19:15
Jag har gjort en Elin Kling. 

Lite pedikyr med orange. Helcoolt till alla peep toes och sandaler nu när det börjar bli varmt.
Min kärlek undrade om jag hade målat tårna med överstrykningspenna - killar fattar ju ingenting ;o)



Hur gör ni era tassar vårfina?

Och det som gav bloggen dess namn!

2009-05-14 @ 20:43:22
Här är de! Mina fina mocka-Shanisar från Bronx. Woohoo!
De skulle få en leverans till av dem, och om de inte har sålts slut redan hittas de på Mixage Kungsgatan!






Mixage is the shit!

2009-05-14 @ 20:33:26
Lite bakgrund:
Sen jag såg Elin Klings kap; de svarta kilklackarna i mocka från Bronx som hon köpte i Paris blev jag nästan besatt av att hitta ett eget par. Men det visade sig att det inte bara är jag som läser hennes blogg, så jag fick se mig besegrad och hitta nått annat istället (det är aldrig nått problem) 

"Tack vare" en tokseriös steg-räknar-tävling på jobbet så tog jag en extra vända, den där halvdags-torsdagen nyligen, längs med Drottninggatan mot Sveaplan och hittade ett liknande par, i svart skinn och med snörning hela vägen upp, samma kilklack och modellnamn: Shani på Mixage. Eftersom butiken var skitliten och nästan svämmade över av folk så hoppade jag över att prova-köpa-gå hem med dem. Men kunde inte sluta tänka på dem,så  typiskt mig..!

Efter jobbet måndagen efter så gick jag till butiken på Kungsgatan där fanns de oxå, OCH paret i mocka. Men ännu finare ..i ljusbeige. Lycka, och beslutsångest.

Resultatet?




Påsarna döljer bland annat:


Och...




Mera, vill ha mera!

2009-05-14 @ 20:15:49

Köpte ett par skor på Topshop förra veckan. Kände att jag inte kunde leva utan dem och sen att det bara fanns ett par kvar i min storlek gjorde dem bara mer oumbärliga.  Avvaktade en dag, gick med en känsla av oro i magen hela tiden - tänk om de såldes senare den kvällen...eller first thing next morning?

Hur som helst, min kärlek skickade ett sms till mig och bröt för en sekund mitt köpstopp - jag sprang till SOUK - och nu bor skönheterna hos mig. Ja, men kolla platån, tofsen, nitarna och klacken, och det är peep heels haha!!! Alldeles för mycket och alldeles underbara! 



Peep heel ^^



Nu till saken:
När man har fått det man vill ha, gapar man bara efter mera, eller hur? Jag kommer fortsätta sukta efter världens finaste Ann D's ett bra tag till...oavsett hur många vacka skor  jag införskaffar under tiden


Dagdrömmar

2009-05-14 @ 20:04:00
Dessa stövlar från Anne Demeulemeester såg jag första gången hos Sea of Shoes. Då tyckte jag att de mest var ohyggligt konstigt fulsnygga, men ju mer jag tittade på dem ju mer ville jag ha dem och nu kan jag inte alls släppa tanken på dem.
Har sökt på Ebay massor, men de förvinner direkt framför nosen på mig. De kostar ju en hel del, men med dessa på tassarna kan jag erövra världen...hehe




Bilder från Ebay

Välkommen till min nya blogg!

2009-05-14 @ 19:54:46