Mina nya fina sommarklackar!

2009-07-29 @ 23:47:02
Jag har kollat på dessa bra länge nu. Först när de kom ut i butik, efter ett långt långt låångt tag såg jag att de var på rea men jag var för snål då, sen sattes de ner ytterligare, och då var värt väntan ändå.

UPDATE: Klackarna är köpta på Topshop (i SOUK- Stockholm)







Elin sportar dom riktigt bra, tur bara att de är ett nummer för stora, så att de får bo kvar hos mig.

the Shoe hunting

2009-07-28 @ 18:24:14

Skojakten gick över förväntan. Jag var helt övertygad om att sista leveransen av dessa fina flickor skulle ta slut på nolltid, trots att jag planerade att springa jättefort, men icke. 14:e gången gillt, och butikens löfte om att de ska komma in igen, hah! Nu har jag dem här hemma, och förbereder lite för leveransen. Känner mig lite som en kurir. Det du Johanna, en egen kurir minsann.

                    






Skobutiker och telefonkö

2009-07-28 @ 10:59:55
Sitter och laddar för sko-jakt. Denna jakt har typ nummer 14 i ordningen, för just detta par, och Stockholmsavstånden blir inte kortare, ibland kan det ju kännas så, när man går samma sträcka nästan varje dag. Nu känns det väldigt långt bort.

Det är noll action på kontoret idag. Industrisemester heter det, eller hur? I telefonen har jag Skatteverket, sitter i telefonkö med köplats nummer 3.

Jag frågade Fina igår om vi inte kan starta en skobutik tillsammans. En online-shop. Tänkte såhär: Eftersom alla skor jag tycker är fina oftast fort tar slut i butiker, och på nätet, och alla mindre fina står kvar och dammar som hyllvärmare, så kan min skobutik bara ha skor som jag tycker är fina - det skulle kunna bli Den bästa skobutiken. Här snackar vi bra omsättning - noll onödigt lager. Heh. Märks det att det är slött här?


Ojoj, har lyser flitens lampa! Plats nummer 2 i kön. Jösses. 


Snart Johanna har jag lunch, då ska jag ut och jaga!  

Klockan är bara 10:30...

2009-07-24 @ 10:40:40
... och jag har redan fått höra 2 gånger att jag är bäst, av kunder dessutom - och det värmer gott i hjärtat. Nu ska jag kämpa på ett par timmar till, och sedan ta helg.  


Stora skor och wakeboard-bindningar

2009-07-22 @ 20:39:48
Jag och Fina ägnade hela lunchen igår till att jaga våtdräkt till mig och till lillebror, men hittade bara herrmodeller i stl s/m överallt, så vi åkte på utflykt till Täby, och Beli Sport. Jag hade googlat lite innan och insåg rätt snabbt att svaret nämligen funnits i min lilla hem-ort hela tiden. Två våtdräkter och ett wakeboard-paket senare åkte vi till Clas Ohlson och köpte en Tube Hydroslide till mig, och lite dragrep - det kommer bli en fartfylld helg. Grymt!

Såklart är det bindningarna som är skorna i det här inlägget. Hela kittet är så coolt. 


Får se hur det här slutar. Vi var tvugna att kompromissa en hel del med bindningarna eftersom lillebror har stl. 46 i skor, och jag har mellan 7 och 8 storlekar mindre.


Tänk att det kommer få plats 300 millimeter fot i den här.




Dagen idag är förövrigt inte den mest underbara dagen i mitt liv.. . Förutom att vädret inte är något vidare, så har en förkylning kommit från ingenstans och hakat sig fast i min näsa, alla på kontoret - förutom jag - har åkt på semester, och vem är då kvar när nått behöver fixas eller när man behöver nån att skälla på? Jo, jag så klart...tack.

Nu sitter jag här hemma i sängen med huvudvärk som inte vill ge med sig. Ska äta lite varma bär och ett jättegott kryddigt hett thé och hoppas på en bättre morgondag. Natti.

Midnattssvart ballerina

2009-07-20 @ 21:44:22


Jag verkar ha en fetish för ballerinaskor från H&M märker jag nu,...ärligt talat har jag nog en fetish för alla typer av skor..fast inte träskor eller någonting som ens liknar träskor - usch och fy!

Det här paret är likadana som de marinblå, och precis lika sköna! Jag köpte dem på H&M Drottninggatan 56 och jag har även sett dem på Hamngatan. Go get ♥







Rekommenderas.

Puma Etoile in white and girlie pink

2009-07-20 @ 20:47:53
De ligger inte i soporna ännu, och om jag själv får bestämma kommer de heller inte att hamna där, men dom kommer inte längre att användas lika flitigt . Jag köpte dem 2007 och jag använde dem för första gången när jag skulle till Frankrike samma år. De är bevandrade på Paris underbara gator i solsken och regn, fått uppeva caféer, muséer, hälsat på hos Louis Vuitton på Champs Élysées, och här hemma i kalla Svedala har de varit mina trogna.  
Mina älskade rosa/vita sneakers från Adidas har fått gå i pension. Ersatta av min nya stjärna på skohimlen. Puma Etoile.











Tips: Eurosko i Täby Centrum har 50% på hela sortimentet!

2 för 1 är rea på låtsas!

2009-07-17 @ 21:03:46
Detta par har jag haft på jobbet ett tag. Känns lite mer dressade än vanliga ballerinaskor, och då man jobbar på revisionsbyrå kan det behövas. Eftersom vi sitter i landskap, är de perfekta jobbskor, då de inte slår mot glovet som vanliga smala klackar. Det får nämligen knappt höras när vi går omkring. Kontorsregler.











Glammigt i siden och sammet

2009-07-14 @ 21:53:57
De fick åka tillbaka. Nionde och sista paret för den här omgången.
Sammetssko med sidenrosett i finaste spännet. Jag har sorg, men de var så konstiga i storleken och eftersom de smalnar av fram blev de så långa. De skulla passa bättre på en hylla.







I will miss you.

Laddar redan för hösten

2009-07-14 @ 21:44:59
Ett rea-köp tänkte jag vänta med att använda tills efter sommaren är dessa höstiga klackar. De är helt tygbeklädda och se på de fina stickningarna och sammetsrosetten. De är i en mustig grå-grön nyans som är jättefin! På nära håll så ser de så varma och mjuka ut, de är ganskla stora i storleken, vilket är bra för jag tänkte använda dem med grå ulliga over-knee-sockar, heltäckande leggings, tight plommonlila klänning och världens längsta mjukaste mysigaste halsduk och en kanske skinnjacka till.






Prada lookies

2009-07-13 @ 22:12:56
I reakorgen hos Have2have fanns dessa Prada look-alikes från Lodon Rebel.
Originalet som visades upp i höstkollektionen 2007 har visserligen snyggare symetri och jag hade älskat om "kopian" hade haft högre klack






De är rätt breda i lästen och eftersom jag är (o)välsignad med breda fötter kan jag ha dem utan att det ser konstigt tajt ut, jeii! Kommer att matchas med kolsvarta strumpisar och en välskräddad klänning i svartaste svart eller nude.  

ballerina bonanza

2009-07-13 @ 20:50:46

Hej!

En eftermiddag för ett par veckor sen satt jag och rea-surfade järnet. 
9 par skor beställdes hem både rea...och icke-rea. 6 par hämtades hem från posten idag! The blog goes bananas..eller ballerinas =D




By far de skönaste flatsen någonsin. Så mjuuuka, så sköööna, Rekommenderas!


Här ser ni tre fjärdedelar av H&M's höstballerina-kollektion. Bara de svarta som saknas.
Hmn, undrar om de kommer in i lager igen..? 129 kronor stycket.

 
Simpla men sköna. Har ett par ballerinas från H&M som jag köpte nån gång 2007 som fortfarande är hela och fräscha. Känns schysst att nått så billigt håller.





Fina ballerinor i skinn från Soft Gray/la Redoute. Tyvärr var stl 39 i härlig silvernyans för stora...




..och de mörkgrå i stl 38 för små. Attans att det inte fanns i 38,5. Det hade varit pur perfektion!
Tjaa, en behållning på 4 av 6 st är väl rätt bra ändå.




Behind the scenes...pre photo shoot.