Rosetter och rosa

2009-06-28 @ 23:04:58
Sprang in på H&M (igen) i fredags, när jag väntade på att min fina skulle sluta jobba. Där hittade jag en cut-out sandalett/stövlett eller vad man kan kalla detta par, med en massa roliga detaljer. 399 bananer.

Rosetter:


Rosa:


Rund tå:


Dragkredja bak:


I sin helhet:



med en touch av vintage

2009-06-28 @ 22:53:52
Detta är mitt första rea-fynd för i sommar.
Jag har tittat på dessa ett par gånger, men inte haft tid att/orkat prova. Dock har de funnits i mina tankar. 98 kronor på H&M och med en bonuscheck; 48 kronor. Då orkar man prova...eller struntar i att prova och går direkt till kassan ;)

Skönt med ett par pumps som har lite lägre klack, men som ändå sticker ut. Sen tyckte jag att det var lite extra roligt att H&M hade fäst en sån där liten lapp som visar på att det är äkta läder i skon, men istället för läder, är det mocka.







Kurvigt är vackert - Acne Evita (a/w 08)

2009-06-23 @ 19:49:17








Dessa bruna mockaklackar hittade jag när min braiga kollega Johan släpade med mig på en Acne-utförsäljning för ett tag sen. Föll för den kurviga klacken och...priset ^^ (Nypris: 2 400..och mitt pris: 400). Tackar =D

Wedges in da' tree

2009-06-23 @ 19:30:04








Köpte dessa kilklackar på H&M i höstas. De stod på ett bord bara sådär helt upp och ner. De ser sjukt små ut på, nästan som storlek 35/36 på mina UK6'or/US8'or/EUR38,5'or. Fuskläder, men formar sig mer som äkta läder, jättefint. En kollega till mig som även knäcker (haha) extra som kiropraktor/kinesiolog/besserwisser säger att jag inte kan gå i dem, att min placering av höften blir skev och att jag kommer få problem med ryggen. Ja, jag får fundera på om det är värt det då...annars får de vara fina på en hylla istället.  

Adidas Supernova Sequence

2009-06-23 @ 19:08:47
Hej!

Här kommer ett kampanj-kap. Intersport har haft löpsko-vecka ..typ, och hade satt ner Adidas Supernova till 890 bananer istället för 1 200, tack så mycket









Låt mig citera, varför jag är toknöjd med mitt köp:

"Stötdämpningens Ferrari. Med fokus på att kvinnor inte springer likadant som män har Adidas vidareutvecklat modellen Supernova till en ultrastötdämpande i två varianter. Glide för den neutrale löparen och Sequence för överpronationslöparen. Supernova är särskilt designad för en kvinnas fotavveckling med ForMotion i hälen som anpassar sig till underlaget i landningen och därmed styr pronationshastigheten och avvecklingen. Skon är dessutom stötdämpad i häl och framfot".

"Landningen känns mjuk, men ändå fast på alla underlag. Hjälper närmast foten  vidare till nästa avstamp. Är utvecklad för en bredare kvinnoläst" "Skon är lött och ger ett perfekt avstamp" iForm. 

Två frågor;
1. Tänkte de på mig när de designade den här skon?
2. Kan den koka kaffe också?

Brand new Balmain?!

2009-06-17 @ 20:23:40
Nej, såklart inte.









Ja så fina dom är, till och med fina Sara tappade andan. Är helt supernöjd, sitter jättebra på lilla fossingen.
Från Have2have.

the Woodstock 4's

2009-06-03 @ 21:24:54
Ett litet klätteräventyr blev det på kvällskvisten. Gillar att solen är lite avvaktande. Här är the Woodstock på baksidan av det stora röda huset i närheten av där jag bor.

Även om det börjar bli sommar och varmt kommer jag inte att överge mina thigh- och knee highs!

Thigh highes...






...blir till slouches.